Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


manual:cancel-account

Διαγραφή λογαριασμού

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγράψετε το λογαριασμό σας.

Εάν είστε συνδεδεμένοι χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασής σας (password), θα σας ζητηθεί να τον εισάγετε ξανά.

Αν είστε ο Κάτοχος του Λογαριασμού (Account Owner), σιγουρευτείτε πρώτα οτι έχετε κατεβάσει τα δεδομένα σας.

Σε κάθε περίπτωση, μετά τη διαγραφή σας, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε και όλα τα δεδομένα σας θα έχουν διαγραφεί οριστικά.

Αν είστε ο Κάτοχος του Λογαριασμού (Account Owner) και διαγράψετε το λογαριασμό σας, θα διαγραφούν επίσης οι λογαριασμοί των χρηστών που έχετε δημιουργήσει. Τόσο εσείς, όσο και οι χρήστες αυτοί θα ειδοποιηθείτε με email για τη διαγραφή του λογαριασμού.

Αν είστε Χρήστης που δημιουργήθηκε από κάποιον Κάτοχο Λογαριασμού (Account Owner) μπορείτε επίσης να διαγράψετε το λογαριασμό σας. Τόσο εσείς, όσο και ο Κάτοχος του Λογαριασμού θα ειδοποιηθείτε με email για τη διαγραφή του λογαριασμού.

manual/cancel-account.txt · Τελευταία τροποποίηση: 2018/10/21 13:14 από Admin

Copyright © MediSign Ltd. All rights reserved.